Waar te beginnen? Toveren lijkt er meer op. Alle dingen waar ik voor naar Martine kwam zijn in zijn geheel verdwenen. Ik voel me compleet gereset. Alles wat voorheen moeite kostte, is veranderd in een compleet nieuwe kijk op mijn leven. De onrust is weg en ik geniet van de kleinste dingen. Dit alles gebeurt op een nuchtere manier, geen zweverig gedoe en het resultaat voel je door je hele lijf. In 1 woord ongelofelijk. Niet twijfelen, doen!

Katiche

Na vermoedens over meerdere allergieën bij onze dochter van 14 maanden (o.a. vis en ei), gingen we op zoek naar kindvriendelijkere methodes dan de bloedtest in het ziekenhuis. Via via kwamen we bij Martine terecht met de voor ons toen nog onbekende NAET methode. Al heel snel zagen we resultaat, de kramp na het eten van bepaalde voedingsmiddelen bleef uit. Vooral voor onze nachtrust was dit ontzettend fijn. De NAET methode in combinatie met Martines kennis hebben wij als zeer prettig ervaren. Het is niet pijnlijk en geeft snel resultaat. Martine is echt iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt. Onze dochter ging er met plezier heen. Kortom, een aanrader voor iedereen met klachten!

Nel

Lieve Martine,
Genezen naar mijn hart, zoals ik denk dat het de bedoeling is, dat doe jij!
Jij leert mij beter omgaan met mezelf en daarbij met de dingen die ik heb opgelopen, door mijn gedrag. Als in, zorgen voor en overbezorgd zijn om mijn medemens en ik vergat daarbij mijzelf. Ik leer elke keer wanneer ik van jou een behandeling onderga.
Ik voel dat ik sterker ben geworden; ik slaap beter (= loslaten), mijn stoelgang is beter (= loslaten); ik ben niet meer zo uitgewoond na oppasdagen op de kleinkinderen; en zo zijn er nog meer dingen waar wij aan werken.
Hartelijk dank voor alles tot zover!

Mevr. Ravenstijn

In eerste instantie ging ik naar Martine voor mijn dochtertje, ze sliep van de een op andere dag erg onrustig. Na de behandeling ging het met mijn dochtertje heel snel beter. Eindelijk weer de lange nachten doorslapen! Zelf moest ik ook aan de slag, ik zat totaal niet lekker in mijn vel en dat had zijn weerslag op mijn dochter. Ik had wel twijfels over de behandeling bij mij. Was er nog wel wat aan te doen? Maar ach, baat het niet dan schaadt het niet.
Na de eerste behandeling merkte ik al positieve vooruitgang, maar ik was er nog niet. De tweede behandeling was een uitdaging, maar heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik ben rustiger, sterker, positiever en zelfverzekerder. Martine bedankt voor je begrip, tijd en geduld. Ik kan altijd bij je terecht en dat is heel fijn!

Marijke

After suffering for many years with all sorts of allergies and trying different types of treatments and medication, a friend recommended Martine to me. I was especially fed up with my milk allergy which I had developed several years ago and really wanted to try to cure.
Martine turned out to be a very friendly, approachable and caring woman. Amazingly after only a couple of sessions my milk allergy finally cleared up! Martine has also treated me for my allergy to cats, gold, wood, shellfish, dust, heavy metals, and hay fever.
As well as treating allergies she has also sorted out my thyroid, kidney and liver which had not been working efficiently. Martine's method is a unique combination of the NAET technique together with addressing experiences and emotions from this life and from your past-lives. If you are open to a more spiritual and alternative approach to allergy elimination, then this is definitely worth a try.

Nicky

Hooikoorts een jaarlijks terugkerend fenomeen. Het leek er ook wel op dat het jaarlijks heviger bij me werd.
In ben gaan zoeken op het internet en kwam uit bij NAET Therapie. Wat zou het fijn zijn als ik niet naar Eindhoven hoefde maar gewoon behandeld kon worden in de omgeving. En jawel hoor, ik kwam uit bij Martine Steur in Volendam. Wat een fijne meid en therapeut.
De therapie komt in beginsel wel wat “zweverig” over. Maar ja, als je dan al snel de eerste positieve resultaten boekt. Wat maakt dat uit.
Positief dus. Ik ben nu circa 70% van mijn hooikoorts af. Het is nog niet helemaal weg. Maar ik ben ook nog niet helemaal klaar. Het is voor mij dus zeer positief geweest.
Het leuke is dat het voor allerlei allergieën kan werken. Ik zou zeggen proberen. Baat het niet, dan schaadt het ook niet. Wel advies, ga er open in. Laat het maar gebeuren.

Sander

Hoi Martine, het gaat goed met me! Ik voel me enorm rustig en heb het gevoel dat ik eindelijk in mijn eigen energie zit. Ik ben weer alleen, heel fijn!! Slapen gaat nu rustig en soms wat onrustig in geval van piekermomentjes die me bezig houden maar dat is normaal. Ik merk zelfs dat mijn wallen beginnen te slinken haha
In ieder geval bedankt! Dikke kus

Anita

'Ik heb de andere kant van het hier en nu mogen ervaren'

Anoniem mbt Regenesis Healing