Onderaan deze pagina meer informatie over tarieven, algemene voorwaarden, privacy verklaring, behandelovereenkomst en klachten.

Voor vragen en het maken van een afspraak:

+31 6 190 109 97
resetjelichaam@gmail.com
Gelieve ID mee te nemen naar 1e consult.

Reset je lichaam
KVK-nummer: 60571691
Wijnand Nieuwenkampstraat 17
1132 XE  VOLENDAM

Intakegesprek inclusief 1e behandeling: € 90,-
Vervolgbehandelingen: € 65,-
Deze tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Vergoedingsmogelijkheid is afhankelijk van het gekozen pakket en is  verschillend per zorgverzekeraar. Mijn beroepsvereniging is BATC.
Tevens aangesloten bij NIBIG (Wkkgz) en Oscar Prent Assurantiën.

 

 

Klachten functionaris

“Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent.

Het kan voorkomen dat u als cliënt van mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik u aan om gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Met ingang van 2019 is mijn praktijk bij een erkende geschilleninstantie aangesloten. Meer informatie vindt u via de website van het NIBIG. Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure.“