Heb je klachten zoals eczeem, hooikoorts, slapeloze nachten door stress of een huilbaby, schimmels, eetproblemen, allergieën, migraine, angsten, ADD, psychische klachten of alles wat daar tussen valt? Dan help ik je er graag vanaf.

De pijnvrije behandeling maakt Total RESET Method (TRM) geschikt voor baby’s tot oudere mensen. Nadat we het probleem in kaart hebben gebracht, kijk ik wat de beste en snelste manier is om de klachten voorgoed te laten verdwijnen.

In het kort, TRM maakt gebruik van de meridiaan banen en herinnering van het lichaam. Door middel van kinesiologie (spiertesten) zien we voor welke stoffen het lichaam een allergie of aversie heeft, of waar emotionele stress vandaan komt. Dan volgt een acupressuur behandeling van de rug waardoor we het lichaam stap voor stap resetten. Op deze manier wordt het lichaam steeds minder belast, totdat we bij de oorzaak zijn aangekomen. Uiteindelijk zijn lichaam en geest helemaal gereset.

Afhankelijk van de oorzaak van de klacht, gebruik ik desgewenst aanvullend andere technieken (counseling, massage, energetische blokkades verwijderen, regenesis healing).